Van egy
hasznos tipped?

Játék webáruház oviknak

Egy óvoda teljes játékkészletét beszerezhetitek egyetlen webáruházból, ami a vásárlás legkényelmesebb módja. Csodálatos játékok széles választékban a megfelelő korosztálynak.

Keret Játék webáruház oviknak

Pályázaton nyertünk egy kisebb összeget beltéri játékok beszerzésére. Az óvodánk egy kisvárosban van, így nem volt túl sok lehetőségünk arra, hogy helyben vásároljuk meg a játékokat. Azt találtuk ki, hogy összeírjuk, mi kell a csoportokba, aztán az intézményvezető elmegy, és megveszi ezeket. Csak ötleteket gyűjtöttünk a neten, mikor belebotlottunk egy nagyon jó kis áruházba. Aztán nagyon megtetszett nekünk néhány termékük, és úgy döntöttünk, egyszerűbb is, ha házhozszállítással rendelünk meg mindent, akkor nem kell autózni sem.

Népi játékoktól a bábszínházig

Adott volt a keretösszegünk, amit szétosztottunk a csoportok között, így figyelni kellett arra, hogy ezt semmiképpen se lépjük túl. Volt néhány elképzelés arról, hogy mire van szükség, szerencsére ezek mind szerepeltek a játék webáruház kínálatában. Aztán pedig elkezdtünk szemezgetni a maradék pénzből. A kedvencünk egyértelműen a mágneses bábszínház volt. Sikerült majdnem teljesen pontosan felhasználni a támogatási összeget. Persze tudtunk volna még vásárolni ezt-azt a gyerekeknek. :)

Nagy könnyebbség volt, hogy kihozták a játékokat, ráadásul ingyen. A gyerekek úgy várták a futárt, mintha legalább a Mikulás jött volna. A pályázat miatt kicsit nehezebb volt a papírozás a webáruházzal, mintha csak simán rendeltünk volna, de az ügyfélszolgálatosok nagyon kedvesek voltak, és mindenben segítettek, így végül rendben volt a pályázati elszámolás is.

Weboldal címe: https://fakopancs.hu

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI JÁTÉK TIPPEK

Így tanult meg figyelni az unokahúgom

Így tanult meg figyelni az unokahúgom

Mikor megszületett a tesóm kislánya, elhatároztam, hogy szuper nagynéni leszek. Ezért mindent meg is tettem, csak a kiscsaj nem volt együttműködő. Aztán egy óvónéni barátnőm ajánlott egy klassz dolgot. A Logico Piccolo játékos feladatlapok tök érdekes dolog, még Hannát is leköti.

Járássegítők, futóbiciklik és gyerek rollerek

Járássegítők, futóbiciklik és gyerek rollerek

Hogyan tudsz segíteni abban, hogy gyermeked mozgáskoordinációja minél jobban fejlődjön? A járássegítők, futóbiciklik és gyerek rollerek kiválóan fejlesztik a picik egyensúlyérzékét, koordinációját.

Társasjáték tipp

Társasjáték tipp

Régen nagy divat volt, hiszen közös családi szórakozást vagy kellemes időtöltést nyújtott a haverokkal, s az egyéb szórakozási lehetőségek száma kevesebb volt. De még ma is jó ajándék a társasjáték!

Ne vásárolj, bérelj baba játékokat!

Ne vásárolj, bérelj baba játékokat!

>A kicsik hamar kinövik, elunják, vagy nem is tetszik nekik a drágán megvett gyerekjáték... A szülő meg mérgelődik. De most itt vannak a bérelhető baba játékok!

Játék webáruház – hogyan vásárolj?

Játék webáruház – hogyan vásárolj?

Kellene valami játék a gyerek szülinapjára / névnapjára, de nincs ötleted, és időd sincs végigjárni az üzleteket? Rengeteg klassz játék webáruház áll rendelkezésedre, ahonnan online rendelhetsz!