Van egy
hasznos tipped?

Játék webáruház – hogyan vásárolj?

Kellene valami játék a gyerek szülinapjára / névnapjára, de nincs ötleted, és időd sincs végigjárni az üzleteket? Rengeteg klassz játék webáruház áll rendelkezésedre, ahonnan online rendelhetsz!

Keret Játék webáruház – hogyan vásárolj?

Ha játék webshopból rendelsz, mindig olvasd el a termék paramétereit, nehogy meglepetés érjen a méretét, funkcióit, anyagát illetően. Elemes játék esetén célszerű tisztázni, tartalmazza-e az elemeket a csomag, vagy külön kell megvenni hozzá. A tartozékokkal, kiegészítőkkel ugyanez a helyzet. Amennyiben nincsenek feltüntetve ezek az adatok a játék ismertetőjénél, kérdezz rá e-mailben vagy telefonon (ha fontosnak ítéled), mielőtt megrendelnéd a játékot!

Ami még javasolt a rendelés leadása előtt: gondold át, mi a jobb ajándék: egy csili-vili, kissé törékeny műanyag bigyó, ami zenél, villog és hat másik hasonló sorakozik már a gyerekszoba polcán belőle, vagy egy készségfejlesztő játék, amely serkenti a gyerek gondolkodását, kézügyességét? (Nyilván életkortól és a gyerek érdeklődési körétől is függ.)

Ha nem a saját gyerekedről van szó, célszerű egyeztetni a szülőkkel, elküldeni nekik a játék webshop linkjét, hogy lássák, mit néztél ki. A jóváhagyáson túl azért is praktikus ez, mert a többi felnőttnek is meg tudják mondani, hogy tőled ezt kapja a kiskorú, így nem fordulhatnak elő kínos meglepetések.

Ha pedig unod már a játékokat, amik elárasztják a kicsit, lepd meg valami élményajándékkal! Feledhetetlen élmény egy gyerekkoncert a kertben az ünnepelt kis barátaival, zsúrral és játékokkal egybekötve! Ha nincs rá anyagi kereted, akár össze is foghatsz több szülővel valamilyen más alkalom keretében, pl. az óvodai karácsony nagyszerű lehetőség egy zárt téri gyerekkoncert lebonyolítására.

Weboldal címe: fakopancs.hu

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI JÁTÉK TIPPEK

Így tanult meg figyelni az unokahúgom

Így tanult meg figyelni az unokahúgom

Mikor megszületett a tesóm kislánya, elhatároztam, hogy szuper nagynéni leszek. Ezért mindent meg is tettem, csak a kiscsaj nem volt együttműködő. Aztán egy óvónéni barátnőm ajánlott egy klassz dolgot. A Logico Piccolo játékos feladatlapok tök érdekes dolog, még Hannát is leköti.

Játék webáruház oviknak

Játék webáruház oviknak

Egy óvoda teljes játékkészletét beszerezhetitek egyetlen webáruházból, ami a vásárlás legkényelmesebb módja. Csodálatos játékok széles választékban a megfelelő korosztálynak.

Járássegítők, futóbiciklik és gyerek rollerek

Járássegítők, futóbiciklik és gyerek rollerek

Hogyan tudsz segíteni abban, hogy gyermeked mozgáskoordinációja minél jobban fejlődjön? A járássegítők, futóbiciklik és gyerek rollerek kiválóan fejlesztik a picik egyensúlyérzékét, koordinációját.

Társasjáték tipp

Társasjáték tipp

Régen nagy divat volt, hiszen közös családi szórakozást vagy kellemes időtöltést nyújtott a haverokkal, s az egyéb szórakozási lehetőségek száma kevesebb volt. De még ma is jó ajándék a társasjáték!

Ne vásárolj, bérelj baba játékokat!

Ne vásárolj, bérelj baba játékokat!

>A kicsik hamar kinövik, elunják, vagy nem is tetszik nekik a drágán megvett gyerekjáték... A szülő meg mérgelődik. De most itt vannak a bérelhető baba játékok!