Van egy
hasznos tipped?

Járássegítők, futóbiciklik és gyerek rollerek

Hogyan tudsz segíteni abban, hogy gyermeked mozgáskoordinációja minél jobban fejlődjön? A járássegítők, futóbiciklik és gyerek rollerek kiválóan fejlesztik a picik egyensúlyérzékét, koordinációját.

Keret Járássegítők, futóbiciklik és gyerek rollerek

Minden család életében fontos pillanat, amikor kisgyermekük először az asztal szélébe kapaszkodva, majd önállóan megteszi az első lépéseket. De ez még csak a kezdet! A gyerekek mozgásfejlődését tudatos szülőként már 1-5 éves kora között is számtalan módon serkenthetjük. Természetesen érdemes mindezt játékos formában tenni. De hogyan?

A járássegítők a legkisebbeknek valók. Ezek a fantáziadús, színes, kacskaringós kis gördülő eszközök hozzájárulnak, hogy a járni tanuló kisgyerekek élvezettel tanulják a felállást, a lépegetést, a helyváltoztatást.   

A gyerekrollerek sajátossága, hogy alacsony kapaszkodójuk miatt alacsonyan van a kicsi súlypontja, így egyensúlyát meg tudja tartani, és könnyedén, szabadon száguldozhat vele. Mivel a gyermek fél lába szinte mindig a földön van, a gyerekrollerrel balesetmentesen, biztonságosan érez rá a sebesség ízére.   

A futóbicikli zseniális találmány, lényege, hogy a gyerek nem pedálozik, hanem a lába a talajt súrolja, így a biciklizés élményét úgy tapasztalhatja meg, hogy közben tökéletes a biztonságérzete is. Könnyen irányíthatja a járgányt, megtanulja vele a sebességét szabályozni, rájön, hogyan kell kanyarodni, és ami a legjobb, bármikor tud fékezni, vagy szülői segítség nélkül leszállhat a futóbicikliről.

A gyerekek nem csak hihetetlenül élvezik ezeket a játékokat, de egyes kutatások szerint 50-100%-os mozgásfejlődést is mutatnak. És ami a legjobb, vannak cégek, melyek óvodák számára ingyen adnak kölcsön ilyen járássegítő járgányokat!   

  

Weboldal címe: www.ybike.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI JÁTÉK TIPPEK

Így tanult meg figyelni az unokahúgom

Így tanult meg figyelni az unokahúgom

Mikor megszületett a tesóm kislánya, elhatároztam, hogy szuper nagynéni leszek. Ezért mindent meg is tettem, csak a kiscsaj nem volt együttműködő. Aztán egy óvónéni barátnőm ajánlott egy klassz dolgot. A Logico Piccolo játékos feladatlapok tök érdekes dolog, még Hannát is leköti.

Játék webáruház oviknak

Játék webáruház oviknak

Egy óvoda teljes játékkészletét beszerezhetitek egyetlen webáruházból, ami a vásárlás legkényelmesebb módja. Csodálatos játékok széles választékban a megfelelő korosztálynak.

Társasjáték tipp

Társasjáték tipp

Régen nagy divat volt, hiszen közös családi szórakozást vagy kellemes időtöltést nyújtott a haverokkal, s az egyéb szórakozási lehetőségek száma kevesebb volt. De még ma is jó ajándék a társasjáték!

Ne vásárolj, bérelj baba játékokat!

Ne vásárolj, bérelj baba játékokat!

>A kicsik hamar kinövik, elunják, vagy nem is tetszik nekik a drágán megvett gyerekjáték... A szülő meg mérgelődik. De most itt vannak a bérelhető baba játékok!

Játék webáruház – hogyan vásárolj?

Játék webáruház – hogyan vásárolj?

Kellene valami játék a gyerek szülinapjára / névnapjára, de nincs ötleted, és időd sincs végigjárni az üzleteket? Rengeteg klassz játék webáruház áll rendelkezésedre, ahonnan online rendelhetsz!