Van egy
hasznos tipped?

Ne vásárolj, bérelj baba játékokat!

>A kicsik hamar kinövik, elunják, vagy nem is tetszik nekik a drágán megvett gyerekjáték... A szülő meg mérgelődik. De most itt vannak a bérelhető baba játékok!

Keret Ne vásárolj, bérelj baba játékokat!

Sokaknak jelent remek megoldást ez a lehetőség, hiszen így nincs rizikó. Ha esetleg nem tetszik a kicsinek a választott gyerekjáték, akkor egyszerűen vissza lehet vinni, következő hónapra másikat bérelni helyette, méghozzá töredék áron. Nem kell nagy összegeket kidobni, nem halmozódnak fel a feleslegessé vált gyerekjátékok a baba szobában, és nincs gond. Ha viszont valamelyik darab nagyon megtetszene a picinek, akkor lehetőség van a megvásárlására. Jól hangzik, nem igaz?

De mennyire sterilek a bérelhető baba játékok?

Nyilván elsőként arra gondol a szülő, hogy a ki tudja honnan érkező játék fertőtlenítéséről jó lenne többet tudni, mielőtt odaadja a gyereknek. A cég természetesen erre is gondolt, megvan a kialakult rendszer a visszaérkező gyerekjátékok fertőtlenítésére, mielőtt azokat újra bérlésre bocsátanák.

A kínálatban Fisher Price játékok is megtalálhatók, és egyéb márkás, minőségi termékek – sőt, ha valamit kinéztél máshol a gyerekednek, de megvenni túl drága lenne, akkor utánajárnak, hogy ők be tudják-e szerezni és lényegesen olcsóbban biztosítani  számodra a kölcsönzés keretében.

Weboldal címe: www.jatekberles.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI JÁTÉK TIPPEK

Így tanult meg figyelni az unokahúgom

Így tanult meg figyelni az unokahúgom

Mikor megszületett a tesóm kislánya, elhatároztam, hogy szuper nagynéni leszek. Ezért mindent meg is tettem, csak a kiscsaj nem volt együttműködő. Aztán egy óvónéni barátnőm ajánlott egy klassz dolgot. A Logico Piccolo játékos feladatlapok tök érdekes dolog, még Hannát is leköti.

Játék webáruház oviknak

Játék webáruház oviknak

Egy óvoda teljes játékkészletét beszerezhetitek egyetlen webáruházból, ami a vásárlás legkényelmesebb módja. Csodálatos játékok széles választékban a megfelelő korosztálynak.

Járássegítők, futóbiciklik és gyerek rollerek

Járássegítők, futóbiciklik és gyerek rollerek

Hogyan tudsz segíteni abban, hogy gyermeked mozgáskoordinációja minél jobban fejlődjön? A járássegítők, futóbiciklik és gyerek rollerek kiválóan fejlesztik a picik egyensúlyérzékét, koordinációját.

Társasjáték tipp

Társasjáték tipp

Régen nagy divat volt, hiszen közös családi szórakozást vagy kellemes időtöltést nyújtott a haverokkal, s az egyéb szórakozási lehetőségek száma kevesebb volt. De még ma is jó ajándék a társasjáték!

Játék webáruház – hogyan vásárolj?

Játék webáruház – hogyan vásárolj?

Kellene valami játék a gyerek szülinapjára / névnapjára, de nincs ötleted, és időd sincs végigjárni az üzleteket? Rengeteg klassz játék webáruház áll rendelkezésedre, ahonnan online rendelhetsz!