Van egy
hasznos tipped?

Társasjáték tipp

Régen nagy divat volt, hiszen közös családi szórakozást vagy kellemes időtöltést nyújtott a haverokkal, s az egyéb szórakozási lehetőségek száma kevesebb volt. De még ma is jó ajándék a társasjáték!

Keret Társasjáték tipp

Napjainkban rengeteg különböző társasjáték található a piacon; ezek jelentősebb része a 6 év alattiaknak és a 12 év felettieknek szól. A köztes korosztálynak, illetve a kisebbeknek és idősebbeknek egyaránt ajánlható játékokból már kevesebb van, de azért akadnak ilyenek is.

A felmérések szerint a társasjáték iránti érdeklődés csökkent ugyan a modern szórakozási lehetőségek bővülésével (számítógépes játékok, X-Box, Playstation, házimozi, stb.), de azért nem vészes a helyzet, sőt. Azokban a családokban, ahol a szülők sokat játszanak /játszottak a gyerekekkel társasjátékokat, az életkor előre haladtával ideális ajándék egy újabb társasjáték szülinapra, névnapra, így az ilyen családok több társasjátékot vásárolnak az évek során, mint a korábbi átlag.

Akinek esetleg még nincs ajándék ötlete, de gyermekének szívesen venne társasjátékot, annak itt egy tipp: próbálja ki az Alarm! U-Boot egyszerű szabályok szerint játszható, de izgalmas tengeri csatát biztosító játékát (ami korántsem hasonlít a régebből jól ismert torpedóra).

Weboldal címe: alarm-u-boot.com/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI JÁTÉK TIPPEK

Így tanult meg figyelni az unokahúgom

Így tanult meg figyelni az unokahúgom

Mikor megszületett a tesóm kislánya, elhatároztam, hogy szuper nagynéni leszek. Ezért mindent meg is tettem, csak a kiscsaj nem volt együttműködő. Aztán egy óvónéni barátnőm ajánlott egy klassz dolgot. A Logico Piccolo játékos feladatlapok tök érdekes dolog, még Hannát is leköti.

Játék webáruház oviknak

Játék webáruház oviknak

Egy óvoda teljes játékkészletét beszerezhetitek egyetlen webáruházból, ami a vásárlás legkényelmesebb módja. Csodálatos játékok széles választékban a megfelelő korosztálynak.

Járássegítők, futóbiciklik és gyerek rollerek

Járássegítők, futóbiciklik és gyerek rollerek

Hogyan tudsz segíteni abban, hogy gyermeked mozgáskoordinációja minél jobban fejlődjön? A járássegítők, futóbiciklik és gyerek rollerek kiválóan fejlesztik a picik egyensúlyérzékét, koordinációját.

Ne vásárolj, bérelj baba játékokat!

Ne vásárolj, bérelj baba játékokat!

>A kicsik hamar kinövik, elunják, vagy nem is tetszik nekik a drágán megvett gyerekjáték... A szülő meg mérgelődik. De most itt vannak a bérelhető baba játékok!

Játék webáruház – hogyan vásárolj?

Játék webáruház – hogyan vásárolj?

Kellene valami játék a gyerek szülinapjára / névnapjára, de nincs ötleted, és időd sincs végigjárni az üzleteket? Rengeteg klassz játék webáruház áll rendelkezésedre, ahonnan online rendelhetsz!